dilluns, 8 de maig del 2017

Festa de la Canalla... i més

Aquest cap de setmana ha sigut força mogut pels Salats de Súria. Divendres vam traslladar l'assaig al carrer, al barri de Salipota. Allà els nens i nenes que es van acostar van tenir l'oportunitat d'aprendre a pujar i a fer l'aleta. Des de Salats de Súria volem donar les gràcies a l'associació de veïns per l'ajuda prestada.

Dissabte vam fer una paella i, després, vam celebrar la Festa de la Canalla. Amb un rocòdrom inflable i diversos jocs vam fer una gimcana en la que els més petits van gaudir jugant i fent esport.



Diumenge ens vam traslladar al nucli rural de Castelladral, que estava de Festa Major. En un entorn únic i unes vistes privilegiades, vam descarregar un p3cam i un p4.


La temporada continua i dimarts tornem als assajos a l'horari habitual: a les 20.00 (canalla) i a les 21.00 (general). Per qui vingui a l'assaig de divendres al local, farem un pica pica i un 2x1 en beures. 

La propera actuació és Dissabte 13 de maig a les 17.00. És la III Trobada de Colles Castelleres del Bages, enguany organitzada pels Castellers de Santpedor. Apunteu-vos-hi si encara no ho heu fet o aviseu a la tècnica.