dilluns, 17 d’abril del 2017

Les Caramelles acaben, però...

Com cada any, amb la Setmana Santa arriben les Caramelles de Súria i els Salats no hi podíem faltar. Enguany, descarregant un p4 amb l'himne del Cant del Poble com a banda sonora. Aquest és sempre un acte especial per a nosaltres, doncs participem en una de les festes més conegudes del nostre poble: les Caramelles de Súria!!!



Després de tots aquests dies de festa i de passar-ho bé, ara toca seguir passant-nos-ho bé, però fent castells. Demà dimarts 18 d'abril tornen els assajos: com sempre, a partir de les 20.00 (canalla) i les 21.00 (assaig general) al nostre local. Divendres, més assaig i, a més... OBRIM EL BAR!!! Podreu quedar-vos a sopar i de postre hi haurà pastís de Sant Jordi! Recordeu que divendres anunciarem el guanyador o guanyadora del Concurs d'Instagram #SalatsCaramelles.

Per altra banda, s'acosta Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa. Per a celebrar-ho, el mateix divendres 21 farem un intercanvi de llibres. Porta'n un que ja hagis llegit i intercanvia'l!!! 

La propera actuació és el proper dissabte 22 d'abril a la Fira d'Artés. L'actuació serà a les 18:30 a l'Espai Cal Sitjes. Ens veiem allà a les 18.00. I qui vulgui sortir des de Súria, ens veiem a les 17.00 al Bar Zona Zero, de Súria. És important avisar de la vostra assistència a través de l'esdeveniment de facebook o comunicar-ho al mòbil de la colla.