dimarts, 12 de juliol del 2016

Tornem a fer tres castells de 7

Els Salats de Súria vam tornar a fer tres castells de 7 en una diada. Va ser dissabte 9 de juliol en el marc de la Festa Major de Súria, actuació en la que ens van acompanyar els Castellers de Cerdanyola i els Nyerros de la Plana.

A més, vam repetir la millor actuació d'aquesta temporada (II Trobada de Colles Castelleres del Bages). Després dels pilars d'entrada, els Salats vam descarregar un 3d7 que en cap moment va tremolar. A la segona ronda vam descarregar el 3d7p. A la tercera ronda vam defensar i descarregar el 4d7, amb una estrena al pis de segons. Finalment, vam descarregar un p5 i 2p4.



En acabar l'actuació, ens vam dirigir al local per sopar tots junts i, més tard, els que vam quedar vam gaudir de la Festa Major del nostre poble. Gràcies als Castellers de Cerdanyola i als Nyerros de la Plana per acompanyar-nos en un dia com aquest... Ens veiem a plaça!!!

El dia següent, després d'una cercavila per Súria, els Salats ens vam dirigir a Valls de Torroella per fer allò que més ens agrada, castells... a la piscina!!!

 

Aquest divendres hi haurà la Festa de la Canalla. A partir de les 17.00, a la plaça Sant Joan, podreu gaudir d'un rocòdrom. Apropeu-vos!!! I, després, farem un assaig a la fresca. Hi haurà creps!!!
La propera actuació serà el 24 de juliol, a Sant Pol de Mar. Per saber si organitzem un autobus, apunteu-vos (màxim fins divendres) al full que tenim al local (o per correu-e, missatge a través de la web o al mòbil de la colla). Veniu a fer pinya a un entorn de platja!!! Apunteu-vos també a l'esdeveniment de facebook.