diumenge, 5 de juny del 2016

Seguim sumant castells de 7

Els Salats de Súria vam organitzar la III Diada del Local al carrer Sant Josep, juntament amb els Castellers d'Altafulla i els Picapolls de la Gavarresa. Tot i que la pluja va obligar a traslladar l'actuació al Local Salat a la meitat de la primera ronda.

Encara a plaça, es van descarregar els pilars d'entrada: 2p4 dels Salats de Súria, en el que es va estrenar una castellera de segon, i p4 de Picapolls i Castellers d'Altafulla. A la primera ronda, i amb el cel ennuvolat, els Salats vam descarregar un 2d6 en el que els dosos eren força lleugers. Els Castellers d'Altafulla van descarregar el 3d6p quan va començar a ploure. Va ser quan la diada es va traslladar al local.




Un cop allà, els Picapolls van completar la primera ronda descarregant el 3d6p. A la segona ronda, els Salats de Súria vam descarregar un 3d7 molt sòlid, mentre que els Castellers d'Altafulla i els Picapolls de la Gavarresa van descarregar el 2d6 i el 4d6 respectivament. A la tercera ronda, els Salats de Súria vam descarregar el 4d6, mentre que el castell descarregat tant per Castellers d'Altafulla com Picapolls de la Gavarresa va ser el 3d6. Finalment, a la ronda de pilars, els Salats de Súria vam descarregar un p5 i 2p4, els Castellers d'Altafulla un p4ps i un p4, i els Picapolls de la Gavarresa, 2p4.

Aquesta jornada atípica, marcada per la pluja, es va acabar amb un sopar amb totes tres colles i un concert a càrrec de Dj Lelo, Mad Drummer and the Outlaws i Ponsi Dj's. Gràcies als Castellers d'Altafulla i als Picapolls de la Gavarresa per compartir amb nosaltres la nostra III Diada del Local.

La propera actuació serà diumenge 12 de juny a les 12.00 a la plaça de La Constitució, a Cerdanyola del Vallès. Hi actuarem juntament amb la colla de la ciutat, els Castellers d'Esparraguera i els Castellers de Castellar del Vallès. Com sempre, ens veiem allà 30 minuts abans. En cas d'assistir, apunteu-vos a l'esdeveniment de facebook o aviseu a la tècnica.