diumenge, 10 d’abril del 2016

Repetim amb el 3d7

Avui els Salats de Súria hem aconseguit el segon castell de 7 de la temporada en una actuació a Navàs, en el marc de la Fira de Primavera, juntament amb els Castellers de Berga.

L'actuació salada d'avui ha sigut molt similar a la de fa una setmana a Coaner. Hem començat amb 2p4 que han donat pas a les rondes de castells. En primer lloc, hem descarregat un 4d6, força lleuger, amb vistes a fer un pis més [només depèn de nosaltres aconseguir-ho]. A la segona ronda és quan hem aconseguit descarregar el segon 3d7 de la temporada. Amb aquest, ja són dos 3d7 més matiners que la resta de temporades. A la tercera ronda, hem descarregat el 3d6p i, en la ronda final de pilars, 2p4.



La propera cita castellera serà dissabte 16 d'abril a les 18.00, tots amb camisa i faixa. Participarem en un taller de castells a l'Escola Mare de Déu de Montserrat (a Súria). Es demana l'assistència a tothom qui pugui venir. Us hi podeu apuntar a través de l'esdeveniment del facebook o avisant a qualsevol membre de la Tècnica.

Per altra banda, la propera actuació serà diumenge 24 d'abril a Guissona, en el marc del seu aniversari. En els propers dies anirem informant.