dijous, 11 de juny del 2015

Cròniques de tallers

S'ACABA EL CURS I AMB ELL, ELS TALLERS CASTELLERS A LES ESCOLES. 
 
Divendres, amb el taller al FEDAC Súria, finalitzàvem els tallers a les escoles de Súria (i rodalies). Uns tallers que han servit per poder donar a conèixer la colla i el fet casteller als més petits de la zona.

A part d'una explicació, tots els menuts van poder fer un petit tast de la tècnica castellera, un fet que va motivar a molts infants a tenir ganes de repetir l'experiència.

Des de la Colla Castellera Salats de Súria, volem donar les gràcies a l'equip educatiu de les escoles Mare de Déu de Montserrat, Francesc Macià, FEDAC Súria, IES Mig Món, CEIP Sant Esteve de Valls de Torroella i Escola Vedruna de Cardona per deixar-nos mostrar el fet casteller als vostres alumnes, i esperem que tant nens i nenes com mestres gaudíssiu de l'experiència tant com nosaltres.





DISSABTE SALAT!
 
El passat dissabte dia 6, vam estar a Callús fent un taller en motiu de la setmana de la infància. L'acte, que va coincidir amb l'arribada de la caminada familiar a l'escola Joventut, va apropar els castells no només als més petits, sinó també als pares, convertint-se així en una activitat familiar. 
Xics i grans vam unir-nos per realitzar un petit tastet del que seria un assaig casteller. 
Poms de dalt, pinyes, troncs i pilars amb participació dels habitants de Callús, es van poder veure en una jornada lúdicofestiva al poble veí en el que està previst pel divendres 19 un assaig obert a tothom, i pel dissabte 27 una actuació.

Tot seguit, ens vam desplaçar a Cal Franch, on vam poder gaudir d'una tarda diferent en família amb un bon dinar, partidets de futbol i remullada al riu.
Una jornada que s'ha de repetir, sens dubte, ben aviat! I és que no fa falta marxar lluny de casa per passar-ho bé amb la colla.

I ara sí que sí, comença el primer tram fort de la temporada. 
Ens veiem als assajos!!!