dimecres, 18 de febrer del 2015

Importància del condicionament físic en la pràctica castellera (Resum)

Dimarts 17 va tenir lloc el primer taller dels Dimarts Físics dels Salats de Súria. El taller, que va portar per títol “Importància del condicionament físic en la pràctica castellera”, va estar dirigit per la Txell i va fer apropar-se fins a una trentena de assistents a la sessió.

L'activitat, que no va estar dirigida únicament a castellers, va combinar explicacions amb exercicis per treballar la musculatura d'una forma individual i sense necessitat de fer servir cap material. 

Els diferents exercicis que vam realitzar són una bona pauta de treball per totes aquelles persones que vulguin realitzar-los a casa per tal de millorar el seu condicionament físic.


Després de l'èxit del primer dia, dimarts vinent us convidem a participar a la segona sessió de dimarts físics, que porta per títol “BODY DANCE”




Recordeu que aquest divendres 20 no hi haurà assaig, ja que el realitzarem diumenge 22 a Artés (17h canalla – 18h tots). I per a tots aquells que vulgueu, dissabte 21 a les 12h al local: assaig de pilars.
DIVENDRES 27 ASSAIG NORMAL A L'ESCOLA. (20h canalla i 21h tots)