divendres, 7 de febrer del 2014

ELS SALATS A L'APOLO!

El passat dimecres dia 5 de febrer els Salats de Súria vam ser a la Sala Apolo de Barcelona, convidats pel grup de música Strombers, per participar en la presentació del nou disc en directe “10 anys de festa il·legal”, que van enregistrar el passat mes de setembre a la plaça de braus de Cardona, durant el concert de Festa Majors, i en el qual els Salats ja vam participar-hi.

Foto: Salats de Súria

Foto: Anna Juncadella

Una trentena de Salats vam anar a la sala de concerts barcelonina per alçar un pilar de 4 mentre sonava la cançó “Tocant el cel amb la mà”, un tema que va crear el grup cardoní ja fa uns anys i que ha esdevingut tot un himne per al món casteller. En total es van alçar quatre pilars, les altres colles convidades van ser els Minyons de Terrassa, els Castellers de la Sagrada Família i els Castellers de Cerdanyola.

Foto: Maria Vila




A més, vam poder gaudir del magnífic concert que ens van oferir els Strombers, en el qual hi va haver nombroses col·laboracions, entre les que es poden destacar la Cobla de Cardona (que van obrir el concert), Séptimo A, Els Catarres, Búhos i Miquel del Roig entre d’altres.

Des de la colla volem donar les gràcies als castellers d’altres colles que van posar-se a la pinya del pilar per donar-nos un cop de mà: castellers de Solsona, Santpedor, Poble Sec i Jove de Tarragona. I, evidentment, també volem agrair als Strombers aquesta oportunitat de participar i gaudir d’una nit inoblidable, i els felicitem per aquest nou disc. Esperem retrobar-nos ben aviat a més places i concerts!!!




Foto: Salats de Súria