dimarts, 25 de febrer del 2014

CALENDARI 2014

El passat divendres 21 de febrer vam donar el tret de sortida a la Temporada 2014 amb l’inici dels assajos. De moment, durant les primeres setmanes, els assajos es faran a l’Escola Mare de Déu de Montserrat de Salipota, els dimarts i els divendres de 20:00 a 23:00.

Al final de l’assaig, l’equip tècnic va fer la presentació del Calendari 2014. El nostre Cap de Colla, Dani Vendrell, va fer un repàs de les actuacions que es faran al llarg de la temporada, destacant les novetats i canvis respecte els altres anys, i anunciant les colles que ens acompanyaran en les Diades locals.


Inici de temporada
Per tercer any consecutiu començarem la temporada a Muntanyola, acompanyats dels Sagals d’Osona, el proper 9 de març. Després, les actuacions no es reprenen fins al mes d’abril amb la participació a les Caramelles de Súria i la mostra que fem cada any a Valls de Torroella.


Més actuacions a prop de casa
A més de les actuacions a Súria, aquest any repetim les sortides de les Festes Majors de Callús i  Artés. Serem al bateig dels Castellers de Santpedor i compartirem plaça amb els Castellers de Berga a Puigreig i Avià. També cal destacar l’actuació que farem a Cardona el 20 de setembre, en el marc dels actes del Tricentenari, acompanyats pels Sagals d’Osona i els Castellers d’Altafulla.
P4 a la Festa Major d'Artés.
Clàssics que no canvien
4d6 compartit amb C. d'Altafulla.
La Diada de Festa Major tornarà a ser de les grans! Compartirem la Plaça Sant Joan amb tres grans colles: Castellers de la Vila de Gràcia, Xics de Granollers i Sagals d’Osona, i es preveu una gran jornada castellera el dissabte de Festa Major.

El desplaçament de cada any a Altafulla s’avança uns dies. La clàssica Diada d’Estiu a la Plaça dels Vents està prevista pel dissabte 26 de juliol i serà la última actuació abans de les vacances.


Concurs: Tarragona o Torredembarra?
Enguany el format del Concurs de Castells ha canviat i la nostra posició al rànquing genera dubtes sobre si formarem part de la primera jornada del concurs, a Torredembarra el 28 de setembre (Concurs7), o entrarem en el grup de colles que concursaran el dissabte 4 d’octubre a la TAP de Tarragona. Això no ho sabrem fins el 31 d’agost i serà en funció de les puntuacions assolides fins aquell dia.

5d7 descarregat al Concurs7 2013.

Final a casa
A diferència dels últims anys, aquest 2014 posarem punt i final a la temporada amb la VII Diada a la Plaça Major del Poble Vell. Serà el dissabte 1 de novembre i ens hi acompanyaran els Castellers de Berga i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.



Ja podeu consultar el Calendari 2014 complert amb totes les actuacions al bloc (http://salats.blogspot.com.es/p/calendari-12.html) i en els propers dies es farà entrega d’un exemplar de butxaca per a tots els socis.