dimecres, 28 d’agost del 2013

Cap a la FM d'Artés!

El proper dissabte 31 d'agost a la tarda, participarem a la Festa Major d'Artés actuant acompanyats dels Castellers de Berga i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Tornem de vacances, doncs, amb una sortida que ens omple d'il.lusió, a prop de casa, amb molts bons amics, i la inestimable col.laboració dels Picapolls de la Gavarresa.

La diada s'iniciarà a les 5 de la tarda al Parc de Can Crusellas, on les diferents colles començararem la cercavila de cultura popular acompanyats pels grallers d'Artés i els Bastoners d'Artés, que ens durà fins al lloc de l'actuació, la Plaça de l'Església.

En acabar l'actuació, hi ha previstos diversos actes de Festa Major oberts al públic: ballada de sardanes al Parc de Can Crusellas amb la Cobla Sant Jordi i a les 21.30h sopar popular (tiquets a 5 euros, amb botifarra i mongetes).

Ja entrada la nit, a partir de les 12, la Festa Major Alternativa, organitzada per l'Ateneu popular La Falç, té previst del seu concert de Festa Major. Podreu escoltar-hi: Anita Miltoff, the BlackKiss project i Antonio el Remendao.


Dissabte 31 d'agost

ACTUACIÓ A ARTÉS
Festa Major
Parc de Can Crusellas, 17:00h
Pl. de l'Església, 17:30h  
Amb Castellers de Berga i Carallots de Sant Vicenç dels Horts

 Sortida en cotxes des del local a les 16.15h.