dimarts, 22 de gener del 2013

Cercavila de la Festa de Sant Sebastià


El passat diumenge 20 de gener, els Salats ens afegíem, per primer cop, al cercavila de la festa de Sant Sebastià a Súria.


Després de gaudir d'un dissabte d'assaig i festa amb la colla, el diumenge va tocar treure la faixa al carrer per primer cop al 2013. Ens vam reunir a quarts de dotze del migdia al davant de l'Església de Sant Cristòfol per començar el cercavila, que juntament amb altres entitats surienques, ens portaria a la Plaça Sant Joan.

El fred no va impedir que durant el recorregut, la colla pogués fer els pilars assajats el dia anterior. Així doncs, vam descarregar quatre p4 i un p4ps amb diferents troncs i fins i tot alguna estrena, un fet molt positiu per la colla.
Recordeu que els assajos oficials els reprendrem l'1 de març a l'escola de Salipota, i per a aquest febrer no us perdeu les activitats que la junta ha organitzat! (OBERTES A TOTHOM) 


Per últim us passem dos enllaços interessants amb fotos de la festa de Sant Sebastià i el programa dels propers actes de la Festa de Sant Sebastià. 



Salut i molts Castells!



Primer p4 de la temporada 2013