dimarts, 16 d’octubre del 2012

I l'hem fet de 7!!!

El passat dissabte 13 d'octubre els Salats vam poder completar la nostra segona millor actuació de la història: un 3d7 amb molt bones mides... un 4d7 lluitat fins al final.... un 5d6 amb un pom molt i molt lleuger.... i el nostre primer vano de 5.

Aquesta actuació ens permet encarar la nostra V DIADA i el tram final de temporada amb optimisme i nous reptes a assaig!

I tot això gràcies a la gran assistència i al treball constant dels troncs i les pinyes als assajos i també gràcies a la col.laboració de les altres dues colles participants: els Castellers de Solsona i els Castellers d'Altafulla.

En acabar l'actuació, els grallers van conduir-nos en cercavila fins al local, que es va omplir de música amb el grup de folk Kuissó de Solsona, festa i molt bon ambient amb DJ Carrillo!

I altre cop... Gràcies a tots vosaltres.



Salut i castells!

2012* Muntanyola - Caramelles - Esparreguera - Valls de Torruella - Salipota - Òdena - Cervera - El Rastells - Sant Celoni - Caldes - Callús - Figueres - Diada Festa Major - Altafulla - Millàs - Solsona - Roda de Ter - Diada del Local - ...