dimarts, 3 de juliol del 2012

GRAN CAP DE 7MANA!!

El cap de 7mana passat, va ser un cap de 7mana dels més intensos per la colla.

Començant pel divendres, que durant el gran assaig, el Cap de Colla ens va dirigir unes molt bones paraules per seguir afrontant la temporada de la millor manera! Si volem seguir amunt, cal que no ens relaxem, cal que tots fem un esforç amb serietat i compromís tant a assaig com a plaça. Tothom és important, i cal que tots fem pinya! Només així podrem afrontar els nous reptes.

El dissabte a la tarda, vam actuar a Callús juntament amb els Castellers de Cerdanyola.
En primera ronda, vam descarregar un paradíssim 4d7 amb canvis als pisos de segons i quarts. En segona ronda, un 3d7, que tot i pujar amb no gaire bones mides, i els nervis del moment de l'aleta, es va descarregar sense gaires problemes, una peculiaritat d'aquest 3d7, va ser el lleuger pom de dalt (segurament un dels més lleugers que hem fet mai!). En última ronda, un 3d6p que després d'un primer intent desmuntat, es va descarregar sense cap incident. Per finalitzar l'actuació, un p4 i un p4ps amb les anxanetes més petites de la colla.
Gràcies Callús per la gran acollida, i gràcies als Castellers de Cerdanyola per l'ajuda a la pinya!!

El diumenge, va tocar llevar-se ben d'hora per anar cap a Figueres. Va ser una actuació per demostrar que tenim uns grans castells d6!
Després dels pilars d'inici, ens proposavem el 2d6, un dos que va pujar ben ferm y ràpid, i tot i que l'anxaneta es va encallar una mica a l'altura de dosos, no es va deformar gens. Seguidament, un 3d6 de postal! Realment es nota la feina feta a assaig! En última ronda, un 3d6p amb un nou estrene a terços. En ronda de pilars, un p4.
Una actuació de mínims per demostrar que amb això no en tenim prou!!

Després de l'actuació, els castellers de Figueres ens van convidar a dinar al seu local.
Gràcies per tot! Castellers de Figueres, i gràcies també a Xerrics d'Olot per l'ajuda a les pinyes!!



De cara a aquesta setmana, el dissabte al vespre participarem en l'acte de la Pubilla a Súria, i diumenge a la tarda actuarem a Caldes de Montbui (hi haurà bus). I en quant als assajos, que no hi falti ningú, tothom puntual i enfaixat a fer pinya per a un gran assaig (queden 4 assajos per FESTA MAJOR!!)