dilluns, 21 de maig del 2012

HORARIS PER UNA GRAN SETMANA!

Entrem en una gran setmana, i és que ens tornem a trobar amb la tant esperada actuació als Rastells, i volem tornar a rebre-la com se la mereix, amb el primer castell d7 de la temporada!
Aquí teniu els horaris (algun diferent de la resta de setmanes, així que presteu atenció)

Dimarts 22/5: assaig a les 19.30 canalla i a les 21.00 tots. S'han de treballar els castells de diumenge, i als d6net com a MÍNIM hi hem de tornar a col·locar acotxador!! SIGUEU PUNTUALS, LA CANALLA QUE ES QUEDARÀ A FER LES PROVES HA DE MARXAR D'HORA!

Dijous 24/5: assaig de pilars i del dos a les 20.30h. Ja li falta menys al p5, i si fem un petit esforç per ser més, abans el tindrem. Necessitem més gent per fer que les proves siguin el màxim de segures. Us hi esperem!!
(últim dia per apuntar-se al dinar dels rastells, 10€)

Divendres 25/5: a les 19.30 puntuals la canalla, a les 20.00 puntuals ASSAIG GENERAL. Anirem per feina, encarant les proves per diumenge, s'han de fer TOTES senceres si volem estrenar els castells d7 diumenge! I a les 22.00h en pantalla gegant, partit de la final de la copa. Hi haurà servei de bar.

Diumenge 27/5:  actuació al barri dels Rastells. si hem pogut fer totes les proves PRIMERS CASTELLS D7 DE LA TEMPORADA!! I ja saps què cal per fer totes les proves, oi?? Que no faltis a assaig.
Tot seguit, i qui vulgui, es pot quedar a dinar per 10€- Us heu d'apuntar com a màxim el dijous!



Ja ho sabeu! l'any passat vam fer uns grans assajos i vam poder estrenar els castells d7 als Rastells. Estem apunt de tornar-hi, però només ho podrem fer si tu vens a assaig dimarts i divendres, i a plaça diumenge.
T'hi esperem!