dimecres, 13 de juliol del 2011

INFORMACIÓ SALADA!!


AVUI DIMECRES 13: qui vulgui a les 6.15 sortida des de la parada cap a Cardona a fer la segona i última part del taller casteller. Després del taller hi haurà un pica pica per a tothom!!

DEMÀ DIJOUS: a les 21.00 assaig de pilars i dosos (torres). Tothom qui vulgui tindrà la possibilitat de provar, i apart es lligaran pinyes.
A l'assaig general de dimarts i divendres es faran les proves finals dels dosos i pilars que aniran a plaça. D'aquesta manera podrem dedicar més estona a altres construccions. Ja ho saps!! Si vols, vine a provar!!

DIVENDRES: a les 20.00 canalla, a les 20.30 tots assaig normal.
Tothom apunt per donar-ho tot, que queden quatre actuacions per fer vacances d'estiu:
  • Serrallo (17-7) amb els Xiquets del Serrallo i els Xicots de Vilafranca.
  • Cervera (23-7) amb Margeners de Guissona.
  • Altafulla (30-7) amb els Castellers d'Altafulla. Sortida de cap de setmana, hi haurà bus.
  • Millars (6-8) amb els Tirallongues de Manresa i els Castellers del Riberal. Sortida de cap de setmana, hi haurà bus.

DIUMENGE: sortida en bus des de la parada a les 15.30 per anar al barri pescador del Serrallo (Tgn). Arribada a Súria a les 23.00 aprox.
El preu del bus és de 8€ pels socis i 10€ pels no socis. Passeu per l'assaig i pagueu-ho a l'Òscar Perarnau. I si aneu directament, apunteu-vos a la llista; els pinyeros us ho agraïran!!!


SOM-HI SALATS!! SEGUIM COM FINS ARA I A PER OBJECTIUS MÉS AMBICIOSOS!! DE MOMENT ACABEM BÉ LA PRIMERA PART DE TEMPORADA, I NO BAIXEM EL LLISTÓ FINS AL FINAL, QUE A MILLARS TAMBÉ VOLEN VEURE BONS CASTELLS!!
SEGUIM AIXÍ PER REPETIR, I MILLORAR LA MILLOR ACTUACIÓ DE LA NOSTRA HISTÒRIA.



QUÈ PASSARIA SI CAMBIESSIM EL 5d6 PER UN CASTELL DE 6 MILLOR O PER UN ALTRE DE 7? HO DEIXEM AQUÍ, I RECORDEM QUE ELS CASTELLS ELS ACONSEGUIM A ASSAIG!!


* N O H I F A L T I S ! ! ! *