dijous, 1 d’octubre del 2009

RECTIFICAR ÉS DE ...


Suposem que rectificar és de persones més o menys inteligents o de productores de televisió que veuen que el món casteller se'ls està tirant a sobre. D'aquesta manera la productora Lavinia encarregada del programa de TV3 Quarts de nou ha rectificat la seva primera desició de no anar a enregistrar imatges del CONCUR7 tot enviant aquesta carta:



From: xcapdevila
Subject: AA. Enric GIBERT i JORDI CANYELLES: Q de 9 i el Concurset
Date: Wed, 30 Sep 2009 19:40:27

Benvolguts amics dels Nois de la Torre.

Em plau comunicar-vos que, finalment, un equip del Quarts de Nou estarà el proper diumenge, dia 4 d’octubre, a Torredembarra per filmar imatges del Concur7 i fer-ne un reportatge en el nostre programa.

Tal i com us vàrem avançar, aquell cap de setmana el programa està dedicat íntegrament a la Diada del Mercadal de Reus i és per això que, en un primer moment, us vàrem dir que no teníem previst cobrir el concurs de colles de 7 que feu a Torredembarra. Finalment però, hem decidit enviar un equip, encara que el reportatge que farem no sortirà fins el diumenge següent, dia 11 d’octubre, degut al caire monogràfic que té el programa del dia 3.

Com ja us vàrem dir, el nostre programa té limitacions d’espai i de recursos i és per això que ens veiem en l’obligació de prioritzar i seleccionar. De tota manera, també sabem apreciar que determinades jornades, com ara el Concur7, són una bona ocasió per parlar a la vegada d’un conjunt de colles modestes que normalment no se’n parla en els mitjans. És per això que ens agrada i ho fem habitualment cobrir festes majors tradicionals, com les de Torredembarra o Altafulla, on a més de colles de primera línia, també tenim oportunitat d’ensenyar colles locals més modestes, però que tenen també el mèrit de la constància i l’esforç.

Desitgem que difongueu la nostra presència a la vostra web, com vareu fer quan us vàrem dir que no podríem venir.

Molt sort i que vagi bé el Concur7