dimarts, 29 de juliol del 2008

3 en 1





Tres actuacions en un dia. El diumenge va ser molt profitós, després de la nostra primera diada l'augment de gent als assajos ha estat notable, però el més important és que un gran nombre de menuts s'acosten al pavelló municipal per aprofundir en el món casteller.

D'aquesta manera, aquest diumenge vam poder fer un munt de proves amb gent nova, sobretot a Valls de Torruella, tan de canalla, com de tronc i per primer cop vam realitzar un cinc, encara que només fou de cinc pisos, però pel que sembla, serà el nostre proper sis.

Però prou d'embarbussaments, i anem al gra, primer de tot mostra castellera a Valls de Torruella, després pilars al balcó (o finestra del cap de Colla) al Barri de Sant Jaume de Súria. I finalment com a grata sorpresa, foto enviada des de Santiago de Compostela on un bon grup de Salats ens feren aquest regal en forma de foto després de realitzar el camino de Santiago amb l'Agrupament Escolta de la població.

O sigui que ara mateix, estem amb les piles carregades i amb molta energia per seguir treballant de valent i demostrant dia a dia que el nostre esforç no és envà.